Προστασία παιδιού στο σπίτι

Επίλεξε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για την προστασία του παιδιού σου.

Φροντίζουμε να είναι ασφαλή!

    Η περιέργεια και η έμφυτη λαχτάρα των παιδιών για μάθηση και εξερεύνηση συχνά κρύβουν κινδύνους για την ασφάλειά τους. Η προσοχή και φροντίδα των γονιών είναι απαραίτητη, ώστε να εξασφαλίσουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά τους. Ανάλογα με τις ανάγκες του παιδιού, θα χρειαστεί να διαμορφώσεις και τον χώρο του.

    Ρύθμισε, διαχειρίσου και έλεγξε τις συσκευές σου όπως φώτα, κάμερες, πρίζες και άλλα – όλα από την εφαρμογή Google Home. Με την εφαρμογή αυτή μπορείς να αξιοποιήσεις περισσότερο τις συσκευές σου και να βελτιώσεις τη ρύθμιση του σπιτιού σου. Δημιούργησε ρουτίνες που σου επιτρέπουν να ανάβεις συμβατά φώτα, να ελέγχεις την πρόσβαση στο διαδίκτυο , τις ηλεκτρικές σου συσκευές και πολλά άλλα με μια απλή εντολή. Η εφαρμογή Google Home έχει σχεδιαστεί για να σου δείχνει την κατάσταση του σπιτιού σου και να σε κρατά ενήμερο για όσα μπορεί να χάσεις. Μπορείς επίσης να λάβεις μια ειδοποίηση εάν συμβεί κάτι σημαντικό ενώ λείπεις.

Επίλεξε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για την προστασία του παιδιού σου ανάλογα με τις ανάγκες της οικογένειάς σου.

Δημοφιλείς Κατηγορίες