ΕΛΕΓΧΟΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μετρητές Ενέργειας

Πώς θα γνωρίζω ακριβώς τι πληρώνω σε ρεύμα;

Οι μετρητές είναι σχεδιασμένοι να μετρούν την κατανάλωση ενέργειας με μεγάλη ακρίβεια, βοηθώντας σε στη διαχείριση του κόστους της, καθώς παρακολουθούν την κατανάλωση όλης της εγκατάστασης και των συσκευών σου.
Επένδυσε σε smart μετρητές ενέργειας και μέτρησε, κατέγραψε, κοστολόγησε και εξήγαγε αν θες σε excel αρχείο την κατανάλωσή σου για το διάστημα που σε ενδιαφέρει, εισάγοντας την τιμή της Kwh του συμβολαίου σου, ακόμα και σε περιπτώσεις διπλού νυχτερινού τιμολογίου. Δημιούργησε "σενάρια" προτεραιοποίησης φορτίων με την προσθήκη smart ρελέ ελέγχου του ίδιου οικοσυστήματος ή μέτρησε τοπικά τις καταναλώσεις των συσκευών σου με έξυπνα mini ρελέ ή πρίζες μέτρησης κατανάλωσης.

 

Έλεγχος θερμοσίφωνα

Θέλεις να έχεις ζεστό νερό πριν καν φτάσεις σπίτι και να ελέγχεις το θερμοσίφωνά σου από το κινητό σου;

Θες να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του θερμοσίφωνα ρυθμίζοντας ακριβώς τη θερμοκρασία του νερού μέσα στο δοχείο του θερμοσίφωνα;

Θες να έχεις ταυτόχρονη λειτουργία αναλογικού χρονικού ακόμα και όταν δεν υπάρχει internet για να μην μένει ποτέ ο θερμοσίφωνας ανοιχτός;

Θέλεις μία συσκευή που μπορεί να κάνει όλα τα παραπάνω με ενσωματωμένο τον τοπικό χειρισμό, το ρελέ ισχύος και την ένδειξη κατάστασης; Να μπορεί να είναι μέρος ενός ενιαίου οικοσυστήματος smart συσκευών, ώστε να τις έχεις όλες σε μια κοινή εφαρμογή στο κινητό σου;

Τώρα είναι απλό!

 

Πακέτα Διαχείρισης Ενέργειας - Φωτισμός|Θέρμανση|Ψύξη

Συνδυάζοντας ασύρματους ανιχνευτές κίνησης - παρουσίας & φωτεινότητας στους χώρους σου με smart ρελέ ελέγχου φωτισμού (on-off ή dimming), ρυθμίζεις την κατανάλωσή σου σε ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα έχεις την άνεση κινήσεων και το ιδανικό κλίμα που ονειρεύεσαι στο χώρο σου, ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται. Η εξοικονόμηση ενέργειας στην ψύξη και στην θέρμανση του χώρου σου δεν ήταν ποτέ πιο απλή και προσβάσιμη για εσένα! Επίλεξε ένα από τα πακέτα που συνδυάζουν ασύρματους smart αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας με smart ρελέ ελέγχου, θερμοστατικές κεφαλές ή IR controllers ελέγχου κλιματιστικών και απέκτησε απομακρυσμένο έλεγχο, ρύθμιση της θερμοκρασίας ανά χώρο, χρονοπρογράμματα και δημιούργησε δικά σου "σενάρια" με τα έτοιμα επεκτάσιμα πακέτα λύσεων που σου προτείνουμε.


Πώς εξοικονομείς με τις λύσεις που σου προτείνουμε:

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας υπάρχουν πλέον πολλές λύσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν να εξοικονομείς ενέργεια.
Επίλεξε μεταξύ της μεγάλης γκάμας λύσεων όπως ανιχνευτές κίνησης – παρουσίας απλής τεχνολογία ή Dali, χρονικά ράγας, αισθητήρες λυκόφωτος, smart ρελέ με λειτουργία χρονικού, χρονοπρογραμμάτων και ηλιοστασίου με ή χωρίς μετρητή κατανάλωσης και κέρδισε σε ενέργεια και κόστος.
Ρύθμισε τα φώτα σου να ανοιγοκλείνουν με την ανθρώπινη παρουσία για να εξασφαλίσεις ασφάλεια στους χώρους σου και εξοικονόμηση σε ρεύμα. Έτσι μένεις ήσυχος ότι όλα λειτουργούν τη στιγμή που τα θέλεις.
Ρυθμίσε το φωτισμό με χρονοδιακόπτες ή χρονικά στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο (π.χ. επιγραφές ή χώρους parking και αποθήκευσης), ώστε να έχεις λειτουργικό φωτισμό μόνο και όπου τον χρειάζεσαι πραγματικά. Ακόμη και όταν δεν είσαι εκεί, όλα θα λειτουργούν όπως ακριβώς τα θέλεις.