Η Ιστορία μας

Η Μεϊδάνης ιδρύθηκε το 1983 στη Νέα Σμύρνη ως Electroinvest Α.Ε., νομική επωνυμία που διατηρεί μέχρι σήμερα. Στόχος ήταν η δημιουργία μιας εμπορικής εταιρείας που θα προμήθευε τους επαγγελματίες με επώνυμα ηλεκτρολογικά προϊόντα καλύπτοντας το κενό που άφηναν στη διανομή οι μεγάλες βιομηχανίες.

Προσηλωμένη αποκλειστικά στην χονδρική πώληση, η εταιρεία ανέπτυξε γοργά σχέσεις συνεργασίας με πάνω από 600 πελάτες στους οποίους προσέφερε ανταγωνιστικές τιμές, αξιόπιστα προϊόντα, άμεση παράδοση και after-sales service χωρίς να τους ανταγωνίζεται και παρέχοντας τους την σιγουριά που προσφέρει ένας αξιόπιστος συνεργάτης με διαθέσιμο προϊόν ανά πάσα στιγμή.

Το 1990 η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Βόρεια Ελλάδα με έδρα την Θεσσαλονίκη υιοθετώντας την ίδια φιλοσοφία. Η επιτυχημένη συνταγή και οι αυξημένες ανάγκες οδηγούν στην ίδρυση της Electroinvest Θεσσαλίας το 1995 με έδρα την Λάρισα, καλύπτοντας τον κεντρικό κορμό της χώρας με την ίδια πάντα πολιτική. Ταυτόχρονα, η εταιρεία αποχωρεί από την έδρα της στην Νέα Σμύρνη και μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000 τ.μ. στο Μοσχάτο για να καλύψει τις ανάγκες σε αποθηκευτικούς χώρους και γραφεία.

Από το 2000 κι έπειτα, οι ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού οδηγούν την εταιρεία στην στρατηγική απόφαση για ανάπτυξη δικτύου σημείων πώλησης για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελατολογίου της. Η Electroinvest δείχνει υψηλό επίπεδο προσαρμοστικότητας στις νέες απαιτήσεις προς όφελος των εργαζομένων της και των συνεργατών της και αναπτύσσει σταδιακά ένα δίκτυο καταστημάτων με στόχο την κάλυψη των αναγκών της αγοράς πανελλαδικά και την εδραίωσή της στους ισχυρούς παίκτες του χώρου, χωρίς ταυτόχρονα να θίγει τα συμφέροντα των μακροχρόνιων συνεργατών της.

Στελεχωμένη με ικανούς ανθρώπους, με χρηματοοικονομική υγεία, με διοίκηση με όραμα και με διάθεση για δουλειά, η Μεϊδάνης είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις που ανακύπτουν προς όφελος των συνεργατών της, των εργαζομένων και των μετόχων της.