ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ

Λάμπες Led νέας γενιάς Υψηλής Ενεργειακής Κλάσης

 Οφέλη:

  • Επιτυγχάνουν την ίδια απόδοση φωτός με τον τυπικό φωτισμό LED. Η σειρά αυτή είναι οικονομικά αποδοτικότερη μακροπρόθεσμα, χάρη στη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
  • Εξοικονομούν έως και 60% περισσότερη ενέργεια σε σύγκριση με τους τυπικούς λαμπτήρες LED.
  • Έχουν έως και 3,5× μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, άρα δεν χρειάζονται συχνή αντικατάσταση. Με διάρκεια ζωής 100.000 ωρών, οι νέοι λαμπτήρες διαρκούν 5 φορές περισσότερο από τον αντίστοιχο απλό λαμπτήρα LED.  
  • Ωφελούν το Περιβάλλον: Σε σύγκριση με έναν συμβατικό LED λαμπτήρα, η νέα καινοτομία στις λάμπες led μπορεί να μειώσει τις εκπομπές CO2 έως και 2.285 kg κατά τη διάρκεια ζωής της λάμπας- ισοδύναμο με εκπομπές που απορροφώνται από 99 δέντρα.

 

Λάμπες Led Dimmable (ρυθμιζόμενης φωτεινότητας)

Γιατί να προτιμήσω τις λάμπες led dimmable και την προσθήκη ενός dimmer;

Η δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας σε λάμπες Led Dimmable επιτρέπει την προσαρμογή τους σε διαφορετικές ανάγκες φωτισμού αναλόγως με τις ανάγκες που έχεις κατά τη διάρκεια της ημέρας στον χώρο σου, προσφέροντάς σου ευελιξία. Τα ρυθμιζόμενα φώτα βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού καταναλώνουν λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια όταν είναι μειωμένη η ένταση της φωτεινότητας, ενώ παράλληλα διαρκούν περισσότερο από τις παλαιότερης τεχνολογίας λάμπες, καθώς δεν υπόκεινται στο ίδιο επίπεδο φθοράς.
Το σπίτι σου «σε νιώθει»: πότε θέλεις να χαλαρώσεις και πότε θέλεις να προσαρμόσει το φωτισμό στις ανάγκες σου.

 

Ηλιακά Φωτιστικά

Γιατί να επιλέξω ηλιακά φωτιστικά για τον εξωτερικό μου χώρο;

  • Χρησιμοποιούν την ενέργεια του ήλιου, δηλαδή δωρεάν ενέργεια!
  • Δεν απαιτούν ηλεκτρικό δίκτυο, άρα δεν έχουν κόστος λειτουργίας.
  • Είναι αυτόνομα και εύκολα στην εγκατάσταση. Δεν απαιτούν εξωτερική παροχή ρεύματος, οπότε μπορούν να τοποθετηθούν στα σημεία που θέλεις, όπου τα χρειάζεσαι, χωρίς απαιτήσεις ιδιαίτερης υποδομής.
  • Λειτουργούν με χαμηλή τάση ρεύματος που τα καθιστά πιο ασφαλή, με ελάχιστες πιθανότητες βραχυκυκλώματος (δεν απαιτούν γαλβανική απομόνωση)

 

Smart Lighting

Τοποθετώντας smart led λάμπες στα φωτιστικά σου ή ένα έξυπνο φωτιστικό, έχεις άμεσα τον έλεγχο του φωτιστικού στα χέρια σου με μία κίνηση, από το smartphone σου. Δημιουργείς "σενάρια" φωτισμού από τις αντίστοιχες εφαρμογές των λαμπτήρων και φτιάχνεις άμεσα ατμόσφαιρα, με άπειρες επιλογές χρωμάτων, ελέγχοντας παράλληλα το φωτισμό από το κινητό σου ή ακόμη και με φωνητικούς βοηθούς. Το όφελος είναι πολλαπλό, αφού αφενός εξοικονομείς σε ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα έχεις άνεση φωτισμού όπως ακριβώς τη φαντάζεσαι, τη στιγμή που τη θέλεις.