Προστιθέμενη Αξία

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας

Eστιάζουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης σε όλους τους επαγγελματίες συνεργάτες μας.

Άμεση παράδοση

Στην εταιρεία Μεϊδάνης καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να έχουμε επάρκεια αποθέματος σε όλα μας τα προϊόντα. Χάρη στον ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων μας, εξασφαλίζουμε άμεση παράδοση στην πόρτα σας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με συνέπεια, ταχύτητα και ασφάλεια.

Εξειδικευμένη υποστήριξη

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας βρίσκεται συνεχώς δίπλα σας, παρέχοντας εξειδικευμένη συμβουλευτική, αλλά και τεχνική υποστήριξη σε κάθε σας βήμα: από την πρόταση των κατάλληλων προϊόντων που θα απαντούν στις δικές σας ηλεκτρολογικές ανάγκες, έως και τη διαχείριση προσφορών και προϋπολογισμών για το έργο σας.

Ανταγωνιστικές τιμές

Ο συνδυασμός του μεγέθους μας, η διατήρηση της ευελιξίας μας και η χρηματοοικονομική υγεία της εταιρείας, μάς επιτρέπει να σας προσφέρουμε επώνυμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πάνω από 100.000 επώνυμα προϊόντα

Φροντίζουμε να διευρύνουμε διαρκώς την γκάμα των προϊόντων μας, επιλέγοντάς τα με προσοχή και ακολουθώντας όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις σε:

Υλικό εγκαταστάσεων, πίνακες, βιομηχανικό υλικό, Καλώδια, δομημένη καλωδίωση, διακόπτες φωτισμού, φωτισμό, λαμπτήρες, συστήματα ασφαλείας, θυροτηλεοράσεις, εργαλεία, όργανα μετρήσεων αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις για έξυπνο κτίριο και διαχείριση φωτισμού επαγγελματικών χώρων και κατοικιών.

Πανελλαδική παρουσία με 26 σημεία πώλησης

Για να σας εξυπηρετούμε άμεσα, όπου κι αν είστε, διατηρούμε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο σημείων πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

24/7 εξυπηρέτηση στο www.meidanis.gr

Είμαστε εδώ για εσάς συνεχώς στο e-shop www.meidanis.gr.

Ειδικά για τους επαγγελματίες συνεργάτες μας, έχουμε δημιουργήσει ειδική περιοχή σύνδεσης, ώστε να έχετε άμεσα εικόνα για τις εκπτώσεις σας και τη δυνατότητα γρήγορης παραγγελίας, όπου συμπληρώνοντας απευθείας τους κωδικούς των προϊόντων, κερδίζετε χρόνο, προχωρώντας άμεσα σε παραγγελία οποιαδήποτε στιγμή.

Επιβράβευση όλων των επαγγελματιών-μελών με το Πρόγραμμα Πιστότητας «Καλή Φάση»!

Είναι «Καλή Φάση» να επιβραβεύεις τους συνεργάτες σου για την εμπιστοσύνη τους.

Το 2016 δημιουργήσαμε και συνεχώς εξελίσσουμε το πρώτο Πρόγραμμα Πιστότητας στον κλάδο. Μια πρωτοπορία της εταιρείας μας, που στοχεύει αποκλειστικά στον επαγγελματία ηλεκτρολόγο – εγκαταστάτη και τον ανταμείβει με αποκλειστικά προνόμια, μοναδικά δώρα, εκπαιδευτικά σεμινάρια και προσωπική ενημέρωση για ειδικές προωθητικές ενέργειες.

Οι συνεργασίες μας

Ηλεκτρολόγοι, Εργολάβοι Εγκαταστάτες, Τεχνικές Εταιρείες, Βιομηχανίες, Εμπορικές Επιχειρήσεις, Καταστήματα Ηλεκτρολογικού Υλικού.

Διατηρούμε μια πολυποίκιλη πελατειακή βάση, με στόχο την ικανοποίηση ακόμη και των πιο εξειδικευμένων απαιτήσεων.

Ενδεικτικό πελατολόγιο:

ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ, J&P αβαξ, ΙΝΤΡΑΚΑΤ, BANK OF GREECE, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, MYmarket, Hilton, Intercontinental, Helios, Deree, DATAKAT, the PARK Hotels, SPACE HELLAS, Ελληνοαμερικανικόν Εκπαιδευτικό Ίδρυμα

Οι προμηθευτές μας

Για να εξασφαλίζουμε εγγυημένη ποιότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια σε κάθε σας έργο - από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο - συνεργαζόμαστε μόνο με κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού της διεθνούς και της ελληνικής αγοράς.