Τρόποι Παραγγελίας

Στο eshop www.meidanis.gr μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 τρόπους για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας.

  • Ηλεκτρονικά: Καταχωρείτε την παραγγελία σας, ανοίγοντας τη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει και προσθέτετε το προϊόν στο καλάθι. Ακολουθώντας στη συνέχεια τις οδηγίες που θα εμφανίζονται ανά βήμα, θα ολοκληρώσετε εύκολα την παραγγελία σας, η οποία είτε θα σταλεί στη διεύθυνση επιλογής σας, είτε θα σας περιμένει να την παραλάβετε σε οποιοδήποτε από τα καταστήματά μας επιλέξετε από τη λίστα καταστημάτων Μεϊδάνης. Αν γνωρίζετε ήδη τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να προχωρήσετε στην επιλογή «Γρήγορη Παραγγελία» και να ολοκληρώσετε τις αγορές σας εύκολα, κερδίζοντας χρόνο από την αναζήτηση.
  • Με e-mail: Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν με mail στο [email protected]. Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας για να καταχωρήσει τα στοιχεία και τις προτιμήσεις σας (τρόπο πληρωμής, τρόπο παραλαβής κ.λπ.)
  • Mέσω Chat: Σημειώστε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και στείλε μας στο chat. Η ομάδα του meidanis.gr θα λύσει κάθε σας απορία και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τη σωστή λύση ή το προϊόν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.
  • Στα καταστήματά μας: Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις λύσεις και τα προϊόντα για κάθε σας έργο, μικρό ή μεγάλο, σε ένα από τα 26 καταστήματα Μεϊδάνης σε όλη την Ελλάδα.