Τρόποι Πληρωμής

    • Με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Φροντίζουμε για την απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών σας, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα πολλαπλών τρόπων πληρωμής των παραγγελιών σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, American Express και Diners ή αντίστοιχες χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες. Κατά τη διαδικασία πληρωμής των προϊόντων με την κάρτα σας, μεταφέρεστε αυτόματα, σε ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον συναλλαγών PCIDSS, όπου θα σας ζητηθούν απαραίτητα για την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας συναλλαγής στοιχεία όπως ο αριθμός και η ημερομηνία λήξης της κάρτας σας, το ονοματεπώνυμο όπως αυτό αναγράφεται σε αυτήν καθώς και ο τριψήφιος αριθμός Card Verification Value (CVV) για τις κάρτες Visa, Card Verification Code (CVC) για τις κάρτες MasterCard και Card Identification Number (CID) για τις κάρτες της American Express, ο οποίος και αναγράφεται στο πίσω μέρος κάθε κάρτας. Το πρωτόκολλο για ασφαλείς διαδικτυακές εμπορικές συναλλαγές SSL (Secure Sockets Layer) χρησιμοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της συναλλαγής σας με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.meidanis.gr.

 

Άτοκες δόσεις. Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε συναλλαγές επιλέγοντας έως και 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 100 ευρώ, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

  • Με IRIS - Online μεταφορά χρημάτων. Μπορείς να κάνεις τη συναλλαγή σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω IRIS Τραπεζικό Έμβασμα Online. Κάνε σάρωση του QR code στη σελίδα πληρωμής στο meidanis.gr, μέσα από το mobile app της τράπεζάς σου, εφόσον το έχεις ανοίξει. Εναλλακτικά επίλεξε την τράπεζά σου, ώστε να μεταφερθείς στο e-banking σου και να προχωρήσεις τη διαδικασία. Υπηρεσία χωρίς επιπλέον κόστος.
  • Με χρήση λογαριασμού PayPal. Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία μέσω του ασφαλούς συστήματος συναλλαγών του οργανισμού PayPal, πραγματοποιώντας την πληρωμή σας πλήρως αυτοματοποιημένα, εύκολα και γρήγορα.
  • Με παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή). Για όσους πελάτες δεν διαθέτουν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα να παραγγείλουν τα προϊόντα που επιθυμούν και να εξοφλήσουν με μετρητά την παραγγελία τους τη στιγμή που θα τα παραλάβουν.
  • Με παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σε κατάστημα. Με παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας σε κατάστημα της επιλογής σας, η εξόφληση της παραγγελίας που καταχωρήσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ταμείο του καταστήματος που σας εξυπηρετεί, αφού προσέλθετε για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Η εξόφληση στο κατάστημα μπορεί να γίνει είτε με μετρητά, είτε με τις συνεργαζόμενες πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.
  • Με Κατάθεση/ Έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Mε κατάθεση στις παρακάτω συνεργαζόμενες Τράπεζες:

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΗΛΕΚΤΡΟΙΝΒΕΣΤ

Τράπεζα Λογαριασμός / ΙΒΑΝ
ALPHA GR5301401370137002002006753
ΕΘΝΙΚΗ GR7401100760000007647007595
EUROBANK GR7402602200000980200647993
ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR8401720340005034031972507

Κατά την κατάθεση ο πελάτης θα πρέπει να καταθέσει το σύνολο της τελικής αξίας παραγγελίας, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμό του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας για την αποφυγή καθυστερήσεων. Το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί με email στο: [email protected]. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

  • Βάσει συμφωνίας. Για τους επαναλαμβανόμενους πελάτες μας (επαγγελματίες), η εξόφληση της παραγγελίας δύναται να πραγματοποιηθεί με προσυμφωνημένο τρόπο (απαιτείται επικοινωνία και έγκριση από την Εταιρεία).