Τα Νέα μας

Νέο Κατάστημα στα Χανιά
19/12/2019

Λίγο πριν την εκπνοή του 2019, η εταιρεία Μεϊδάνης υποδέχθηκε το 26ο κατάστημα του Δικτύου της στα Χανιά. Πρόκειται για έναν ολοκαίνουριο χώρο που σχεδιάστηκε βάσει του νέου concept, στη Λεωφόρο Καραμανλή 316, συνολικού εμβαδού 560 τ.μ.,με άνετο χώρο parking και τεράστια γκάμα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Μεϊδάνης είναι πάντα δίπλα σας, προσφέροντας μία άριστη εμπειρία για τον επισκέπτη, βοηθώντας τον να επιλέξει σωστά για όλες τις ανάγκες σε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, με επώνυμα προϊόντα από τους καλύτερους κατασκευαστές.

Νέο Κατάστημα στo Μοσχάτο
07/11/2018

Το 25ο κατάστημα του Δικτύου Μεϊδάνης είναι γεγονός! Ένας ολοκαίνουριος χώρος στην οδό Πειραιώς 26 στο Μοσχάτο, συνολικού εμβαδού 800 τ.μ.,με άνετο χώρο parking και τεράστια γκάμα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, περιμένει να τον ανακαλύψετε.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Μεϊδάνης φροντίζει πάντα για την άρτια εξυπηρέτησή σας και είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να επιλέξετε σωστά για όλες σας τις ηλεκτρολογικές ανάγκες με επώνυμα προϊόντα από τους καλύτερους κατασκευαστές.

Νέο Κατάστημα στη Χαλκίδα
06/07/2018

Με χαρά καλωσορίσαμε άλλο ένα κατάστημα Μεϊδάνης στην Χαλκίδα, σε έναν σύγχρονο χώρο στη Λεωφόρο Χαϊνά 114, συνολικού εμβαδού 600 τ.μ. με άνετο χώρο parking.

Είναι «Καλή Φάση» για βραβείο!
25/04/2018

Με την παρουσία περισσότερων από 200 επιχειρηματιών και στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Απριλίου η τελετή απονομής των Loyalty Awards 2018, με σκοπό την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στην επιβράβευση και την πιστότητα πελατών, σε κλάδους όπως το λιανεμπόριο, οι τράπεζες, οι ασφάλειες, οι τηλεπικοινωνίες, ο τουρισμός και άλλοι.Η εταιρεία ΜΕΙΔΑΝΗΣ βραβεύθηκε με το βραβείο SILVER για το Πρόγραμμα Πιστότητας Πελατών «Καλή Φάση» στην κατηγορία Best B2B Initiative.

Νικητές Διαγωνισμού LED IT BE
15/03/2018

Ολοκληρώθηκε ο επιτυχημένος Διαγωνισμός LED IT BE με 35 μεγάλους νικητές που κέρδισαν καταπληκτικά δώρα με τις αγορές τους σε λάμπες και φωτιστικά LED της εταιρείας OSRAM.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Είναι....Καλή Φάση!
12/03/2018

Είναι.... Καλή Φάση να επιβραβεύεις τους συνεργάτες σου και η Εταιρεία Μεϊδάνης το γνωρίζει πολύ καλά, αφού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ξανασυστήνει σε όλους εσάς το Πρόγραμμα Πιστότητας που στοχεύει αποκλειστικά στον επαγγελματία ηλεκτρολόγο – εγκαταστάτη.

Νέα Smart Wi-Fi camera DLINK
16/01/2018

Μόλις κυκλοφόρησε και υπάρχει διαθέσιμη η νέα Wi-Fi camera DCS-8000LH της DLINK, που αποτελεί το νέο best seller της εταιρείας παγκοσμίως.

Αποκλειστική συνεργασία για εργαλεία ΜΕΤΑΒΟ
16/01/2018

Σε όλα τα καταστήματα  του δικτύου ΜΕΙΔΑΝΗΣ, μπορείτε να δείτε και να προμηθευτείτε τα παγκοσμίως καταξιωμένα, πολύ υψηλής ποιότητας, επαγγελματικά εργαλεία μπαταρίας και ρεύματος, της Γερμανικής εταιρείας METABO.

Grid  List