Τα Νέα μας

Μετεγκατάσταση Κεντρικής Αποθήκης Μεϊδάνης
09/06/2020

Σε νέες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο, έχει τεθεί σε λειτουργία η Κεντρική Αποθήκη της εταιρείας μας από τις 9 Ιουνίου, στεγάζοντας ταυτόχρονα και το Τμήμα Logistics της εταιρείας.

Το νέο αυτό σύγχρονο Κέντρο Διαχείρισης και Διανομής, θα λειτουργεί στα πρότυπα ενός σύγχρονου logistics center στην περιοχή Άνω Φούσα στον Ασπρόπυργο, σε έναν χώρο συνολικής έκτασης 2.700 τ.μ. με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό και σε τοποθεσία που διευκολύνει τη γρήγορη μετακίνηση των εμπορευμάτων και την αποτελεσματικότερη διαχείρισή τους.

 Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν διαφορετικές ράμπες πρόσβασης και turnaround area, ενώ μπορούν να υποδεχθούν ταυτόχρονα πολλά φορτηγά και κάθε τύπου, για να διευκολύνεται και να επιταχύνεται η διαδικασία φόρτωσης και εκφόρτωσης των εμπορευμάτων.

 Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε την επίτευξη των εμπορικών μας στόχων για ανάπτυξη και πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτή η στρατηγική κίνηση αποτελεί βασικό πυλώνα για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε πανελλαδικό επίπεδο.

 

Νέο Κατάστημα στην Αργυρούπολη
18/05/2020
Με ένα νέο κατάστημα ενισχύει η ΜΕΪΔΑΝΗΣ τα σημεία εξυπηρέτησης, αριθμώντας 27 καταστήματα σε όλη την ελληνική περιφέρεια.
Το νέο κατάστημα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 591 στην Αργυρούπολη, άνοιξε τις πόρτες του από τη Δευτέρα 18 Μαϊου, διαθέτει ένα άνετο parking και παρέχει όλες τις πρωτοποριακές λύσεις ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για το σπίτι, την επιχείρηση και τη βιομηχανία. 
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό της ΜΕΪΔΑΝΗΣ, τηρώντας τις οδηγίες προκειμένου να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς, είναι στη διάθεσή σας να σας βοηθήσει να επιλέξετε σωστά τις λύσεις που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες και να απολαμβάνετε κάθε φορά μία ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία.
Νέο Κατάστημα στα Χανιά
19/12/2019

Λίγο πριν την εκπνοή του 2019, η εταιρεία Μεϊδάνης υποδέχθηκε το 26ο κατάστημα του Δικτύου της στα Χανιά. Πρόκειται για έναν ολοκαίνουριο χώρο που σχεδιάστηκε βάσει του νέου concept, στη Λεωφόρο Καραμανλή 316, συνολικού εμβαδού 560 τ.μ.,με άνετο χώρο parking και τεράστια γκάμα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Μεϊδάνης είναι πάντα δίπλα σας, προσφέροντας μία άριστη εμπειρία για τον επισκέπτη, βοηθώντας τον να επιλέξει σωστά για όλες τις ανάγκες σε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, με επώνυμα προϊόντα από τους καλύτερους κατασκευαστές.

Νέο Κατάστημα στo Μοσχάτο
07/11/2018

Το 25ο κατάστημα του Δικτύου Μεϊδάνης είναι γεγονός! Ένας ολοκαίνουριος χώρος στην οδό Πειραιώς 26 στο Μοσχάτο, συνολικού εμβαδού 800 τ.μ.,με άνετο χώρο parking και τεράστια γκάμα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, περιμένει να τον ανακαλύψετε.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Μεϊδάνης φροντίζει πάντα για την άρτια εξυπηρέτησή σας και είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να επιλέξετε σωστά για όλες σας τις ηλεκτρολογικές ανάγκες με επώνυμα προϊόντα από τους καλύτερους κατασκευαστές.

Νέο Κατάστημα στη Χαλκίδα
06/07/2018

Με χαρά καλωσορίσαμε άλλο ένα κατάστημα Μεϊδάνης στην Χαλκίδα, σε έναν σύγχρονο χώρο στη Λεωφόρο Χαϊνά 114, συνολικού εμβαδού 600 τ.μ. με άνετο χώρο parking.

Είναι «Καλή Φάση» για βραβείο!
25/04/2018

Με την παρουσία περισσότερων από 200 επιχειρηματιών και στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Απριλίου η τελετή απονομής των Loyalty Awards 2018, με σκοπό την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στην επιβράβευση και την πιστότητα πελατών, σε κλάδους όπως το λιανεμπόριο, οι τράπεζες, οι ασφάλειες, οι τηλεπικοινωνίες, ο τουρισμός και άλλοι.Η εταιρεία ΜΕΙΔΑΝΗΣ βραβεύθηκε με το βραβείο SILVER για το Πρόγραμμα Πιστότητας Πελατών «Καλή Φάση» στην κατηγορία Best B2B Initiative.

Νικητές Διαγωνισμού LED IT BE
15/03/2018

Ολοκληρώθηκε ο επιτυχημένος Διαγωνισμός LED IT BE με 35 μεγάλους νικητές που κέρδισαν καταπληκτικά δώρα με τις αγορές τους σε λάμπες και φωτιστικά LED της εταιρείας OSRAM.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Είναι....Καλή Φάση!
12/03/2018

Είναι.... Καλή Φάση να επιβραβεύεις τους συνεργάτες σου και η Εταιρεία Μεϊδάνης το γνωρίζει πολύ καλά, αφού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ξανασυστήνει σε όλους εσάς το Πρόγραμμα Πιστότητας που στοχεύει αποκλειστικά στον επαγγελματία ηλεκτρολόγο – εγκαταστάτη.

Grid  List