ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ & ΑΝΕΣΗ

Ρύθμιση Θερμοκρασίας Εξοικονόμησε χρήματα στη θέρμανσή σου, χωρίς «εκπτώσεις» στην άνεση και τη ζεστασιά. Οι σύγχρονοι θερμοστάτες ελέγχονται και απομακρυσμένα από το κινητό σου και συνδυάζονται με όλα τα είδη θέρμανσης (ακόμη και παλαιότερου τύπου) για να εξοικονομείς ακόμη κι αν δεν έχεις νέα εγκατάσταση θέρμανσης. Οι περισσότεροι δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις εγκατάστασης, γεγονός που τους καθιστά ιδανικούς για μικρές εργασίες ανακαίνισης ή αντικατάσταση παλαιότερου τύπου θερμοστάτη.

Ταχυθερμαντήρες Οι ηλεκτρικοί ταχυθερμαντήρες - ταχυθερμοσίφωνες είναι ιδανικοί όταν θέλεις να εξοικονομήσεις ενέργεια για ζεστό νερό και ιδανική λύση για τις εξοχικές κατοικίες ή πολύ μικρά διαμερίσματα. Ζεσταίνουν άμεσα, ακριβώς όσο νερό χρειάζεσαι κάθε φορά και είναι απολύτως ασφαλείς και εύκολοι στην εγκατάσταση. 

Αφυγραντήρες Όταν λειτουργεί ο αφυγραντήρας κάνοντας τον αέρα πιο στεγνό, η αίσθηση της θερμότητας αυξάνεται. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ρυθμίσεις το θερμοστάτη του χώρου σου σε χαμηλότερη θερμοκρασία, εξοικονομώντας έτσι σε ενέργεια και κόστος θέρμανσης, γλυτώνοντας παράλληλα από την πολλή υγρασία.